5 urmærker du skal holde øje med i 2015

Det mest interessante urmærker her i 2015, vælg det helt rigtige herre ur til lige netop dit behov. Passer til alle slags tøj og kostumerEr du glad for ure, så kan det være, du går og savner lidt inspiration til, hvilken type ur du skal købe, når vi træder ind i 2015. Hvilket mærke skal du vælge? Der er jo efterhånden så mange urmærker på markedet, så det kan være svært at gøre sig klog på, hvilke mærker der er værd at holde øje med. Dog får du her fem urmærker, som kan være værd at holde et skarpt øje med i 2015. Alle mærkerne producerer nogle ure af en skyhøj kvalitet, og selvom du måske ikke har råd til et af de følgende fem mærker, så kan du jo altid få inspiration til, hvilket ur du skal vælge i sidste ende.

1. Alpina – En følelse af Alperne

Hvis du har en forkærlighed for schweiziske ure, så kommer du på ingen måde udenom Alpina. Du har sikkert hørt om mærket før. Mærket havde sin oprindelse tilbage i 1883, hvor Gottlieb Hauser startede ud med at lave ure med et elegant alpint udtryk. Det lykkedes ham i den grad, og nu er Alpian er verdensomspændende mærke. De forstår om nogen at udvikle deres designs og være innovative omkring deres ure. Det skal nok blive spændende at se, hvad de kan bidrage med på markedet i 2015.

2. A. Lange & Söhne – Tysk kvalitet når det er bedst

Det næste mærke, som vi skal kigge nærmere på, er A. Lange og Söhne. Det er et tysk firma, som om nogen forstår at levere kvalitet til deres kunder. Firmaet stammer fra 1845, hvor det producerede lommeure. I 1990, som følge af murens fald og det nye Tyskland, blev virksomheden genopbygget med fokus på armbåndsure, og det må man da sige, de har gjort til perfektion. A. Lange og Söhne er nu verdenskendt for deres eksklusivitet, og hvad mon de kan finde på i 2015? De laver også en hel del inden for babyudstyr, som f.eks. bæreseler, børnemøbler og meget andet. Se nogle af deres flotte bæreseler her

3. Audemars Piguet – Ure til millioner

Det er nok ikke disse ure, som lige kommer til at ligge under juletræet til næste år. Men det er et mærke, der forstår at lave eksklusive ure. Og når man kan sælge ure til flere millioner kroner pr. styk, så er man på rette spor. Det kan Audemars Piguet, og det schweiziske firma, der i 2012 omsatte for mere end 3 milliarder kroner, har om nogen råd til at lave nye og spændende ting i 2015. Og mon ikke også de kommer til at gøre det.

4. Baume & Mercier – Luksus du måske har råd til

Selvom Baume & Mercier også er et eksklusivt mærke, når det angår ure, så er det her måske et mærke, du har råd til. Deres modeller plejer at ligge i prisklassen 10.000-30.000 kroner, og der er da efterhånden en del danskere, der går med ure i den prisklasse. Så hvis du er interesseret i at få kvalitet om håndleddet, uden at skulle betale et par millioner for det, så kan Baume & Mercier altså være et godt alternativ.

5. Bell & Ross – En fransk perle

Bell & Ross, den franske ur producent, har sin helt egen unikke stil med udgangspunkt i kubismen. De er glade for lige kanter, og her har du også muligheden for at få fingrene i et ur, der er til at betale. De har også enkelte modeller, der går ned i 10.000 kroners klassen. Så hvis du vil have nogle af de fedeste ure på markedet, så kan du helt klart overveje at købe dig et Bell & Ross ur. Her får du i hvert fald også noget for pengene. Og så kan du jo vente og se, hvad de byder ind med i 2015.


Ure og kostumer - find den perfekte sammensætning til både herre og damer.