Billige smykker hitter

Billige smykker og accessoriesUmiddelbart skulle man tro, at i takt med at vi bliver mere og mere beviste om hvad vi køber, og foretrækker kvalitet frem for kvantitet, ville salget af eksempelvis billige smykker falde. Lidt lige som vi så var tilfældet med ure, efter at vi alle gik over til at bruge vores smartphone som favorit redskab til at se klokken på. Men faktisk så er der sket en stigning i salget inden for de billige smykker og accessories, eller rettere de mellem billige smykker som f.eks. dem fra Pandora, Zeva, Glitter osv. Folk vil ikke længere i samme grad have dyre sølv eller guld armbånd, diamant halskæder eller øreringe. Nej i stedet er det nu almindelige smykker i f.eks. børstet stål, roseguld eller andre materialer som man ikke behøver være bange for at de går i stykker. Køber man et smykke til 159,- så gør det ikke så meget hvis det skulle blive væk eller gå i stykker, hvor imod, knækker ens 5000 kroners halskæde, så er hele ens dag jo ødelagt.

Populære typer af smykker

Men hvilke produkter er så populære? For ikke så mange år siden, var det jo mest de lidt anderledes typer af smykker folk gerne ville have, som f.eks. navle smykker, mave og ankelkæder og den slags. Sådan er stilen heldigvis ikke længere, nu er vi igen gået tilbage til de mere klasse typer, og gerne de lidt mere simple, hvor det er de små detaljer, som gør det spændende. Lad os prøve at se lidt på nogle af de mere almindelige typer af disse produkter som folk er så glade for.

Ringe

Ringe er tidsløse som man siger, et smykke som aldrig går helt af mode. Folk køber masser af billige ringe, både online men også i de mindre lokale butikker. Udover at benytte ringe som almindelige pynte smykker, så er der også stadig godt gang i salget af vielsesringe og forlovelsesringe. Men også ganske almindelige fingerringe til hverdags brug er danskerne vilde med. Ringe er en typer smykker vi køber flest af. Derfor er ringe altid et godt hit, hvis man lige står og mangler en gave.

Halskæder

Næsten samtlige kvinder herhjemme har en eller anden form for halskæde, og mange kvinder bruger ofte sine halskæder. Hvor man inden for de fleste andre typer af smykker, gerne vil spare lidt på smykker, så er billige halskæder ikke helt så populære som f.eks sølvhalskæder. Der er mange af os, som foretrækker en simpel halskæde i sølv men en lille diamant i et pænt vedhæng. Hos mænd er halskæder dog ikke så populære som de var for nogle år siden.

Armbånd

Når vi taler armbånd, så er det mest perle og læderarmbånd i flere lag, som hitter. Det er ikke længere simple sølv eller guld armbånd, men f.eks. Shamballa armbånd eller Pandora armbånd med masser af vedhæng. Et armbånd skal ikke længere være helt simpel, men må gerne være et halv kompleks smykke. De gode er, at med billige armbånd, så er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at bruge flere på en gang.

Øreringe

Antallet af kvinder (og mænd) der bruger øreringe, er en smule dalene i forhold til for 10 år siden. De er stadig populære, og der findes masser af rigtig flotte billige øreringe, men desværre er der mange som ikke længere gider at døje med huller i ørerne osv. Derfor er det ofte blot lidt nemmer at købe en ny halskæde eller finger ringe.

Det er en lidt sjov trend, som står meget i kontrast til dyre ure, som jo blot bliver mere og mere populære. Taler vi accessories, så er niveauet faktisk ret det samme, som det var for 10 år siden. Er det smykker, så er trenden lidt anderledes, nu er det mere brug og smid væk smykker vi hælder mest til, ikke de klassiske sølv og guld smykker, som kan bruges resten af livet, men nogle som er design og stil rigtige de næste par år. Lidt det samme som med mode tøj.