Børneudstyr og børneure

Det at have børn kan være en ret stor opgave for mange forældre. Dette gælder både for de helt små babyer og de lidt større børn. Men selvom det både er en stor opgave og ofte også dyrt at have børn, så elsker vi dem alligevel og kan ikke undvære dem. Men hvilket ur skal man købe til et barn? og hvilke andre typer af børneudstyr bruger børn og småbørn nu om dage? Det prøver vi lige at se lidt nærmere på i denne artikel.

Valg af ur til børn

Det er købe det perfekt ur til dit barn er ikke altid helt så nemt som man ofte tror. For nogle er det ofte tale om et simpelt Mickey Mouse ur eller et Hello Kitty ur. Men går man bare lidt op i ure er det kun noget man ville give til en baby.
Selv til mindre børn, kan man sagtens finde et kvalitets ur som passer til deres stil. Som forældre er det jo de færreste som vil smide flere tusinde kroner efter et ur til sit barn. Man høre ofte, jamen de går jo alligevel hurtigt i stykker. Ofte er en af grundene til at de hurtigt går i stykker, at man køber et billigt børneur til 150 kroner, og regner med at få et kvalitets produkt. Sådan hænger tingene som regel ikke sammen. Køber du et smart ur, og betaler en fair pris for det, så er chancen også at dit barn vil have det i meget længere tid.

Andre typer af babyudstyr og børneudstyr til dine børn

Udover ure, er der også en del andre typer udstyr til børn og babyer som du kommer til at købe i barnets levetid, og en af grundene til at mange syntes det godt kan være dyrt at have børn. Lad og tage et kig på nogle af de mest almindelige ting inden for børneudstyr og babyudstyr.

Reklame:

Brug for billigt babyudstyr? Autostole, bæreseler, børnemøbler og andet udstyr til børn? Se vores store udvalg til ekstrem lave priser her på Babylux.dk

Alt i børnemøbler og babyudstyr - BabyLux.dk

Bæresele

En ting som en stor del af danskerne er begyndt at bruge til de mindre børn er bæreseler, slynger og strækvikler til at bære deres børn rundt i. De er praktiske, da de gør at man som mor eller far, kan bære rundt på barnet, og stadig have sin hænder fri til andre gøremål. En god bæresele, som f.eks. en Ergobaby 360 four positons, er faktisk et rigtig godt stykke babyudstyr, og noget som de fleste forældre bør anvende. Jeg har i hvert fald været rigtig glad for vores Ergobaby bæresele. En god bæresele koster typisk lidt over 1.000 kroner.
Læs mere om hvordan du vælger den perfekte bæresele til dit barn her på http://baereseler.s3-website.eu-central-1.amazonaws.com

Barnevogn

Man kommer heller ikke uden om at skulle investere i en barnevogn når man bliver forældre første gang. En god barnevogn kan nemt løbe op i 3-4 tusinde kroner, så er en af de større indkøb til jeres nye baby. Men skal man så bare vælge en billig barnevogn eller en kvalitets barnevogn? Det afhænger af flere ting, som f.eks. hvor meget regner i med at komme til at bruge den? Overvejer i flere børn senere, og hvad har i råd til? De dyrere barnevogne har ofte en længere levetid, og kan derfor nemt bruges til flere børn. De er også mere funktionelle og giver en større komfort til både forældre og barn.

Autostol

Har man bil, så kommer man heller ikke uden om en god autostol. Nu om dage er der jo lov om at barnet skal sidde i en autostol. Ofte skal man ud og købe en autostol til sit spædbarn, og endnu en når barnet er blevet et par år. Prisen på en autostol ligger typisk mellem 1000 og 2000 kroner, alt efter model og størrelse. Her gælder det om at finde en stol som er behageligt for dit barn at sidde i, og som lever op til alle lovens krav.

Klapvogn

Når barnet er ved at være for stor til en barnevogn, er det på tide at købe en god klapvogn. Prisen på en klapvogn ligger som regel på 1000-3000 kroner, så en smule billigere end barnevognen. Nogle forældre vælger dog at købe en kombivogn i stedet for en klapvogn og barnevogn, da denne opfylder begge behov. Her udskifter du blot liften når barnet er stort nok, og genbruger samme stel. Dermed kan man spare lidt penge. En kombivogn er især en god løsning hvis man har både helt små og lidt større børn.

Børnemøbler

En anden stor udgift til sin børn er indretningen af børneværelset. Her er det især børnemøbler som er den store udgift. Børnemøbler som vugge, tremmeseng, juniorseng og garderobeskabe og kommoder. Der er også ting som Wallstickers, lamper, tæpper og hvad der nu engang høre til et smart børneværelse. Indretning af et børneværelse kan nemt løbe op i over 10.000 kroner, så dette er en af de helt store udgifter.
Læs mere om børnemøbler, vugger, tremmesenge og juniorsenge her på https://juniorsenge.wordpress.com

Børnetøj

Igennem hele dit barns liv skal der købes tøj til barnet. Babytøj til de helt små og så ellers forskellige typer af børnetøj i takt med at dit barn vokser fra det eller slider det op. Dette er en løbende postering som nemt kan koste 2-600 kroner om måneden per barn. Hvor babytøj ofte er forholdsvis billig, så bliver tøjet dyrere og dyrere jo ældre barnet bliver. De bliver også mere kræsne med hvad de vil have i takt med at de bliver større.

Kørekort

Når dit barn så endelig er blevet 18 år, er det tid til at betale for kørekortet. Ikke alle forældre har den tradition, men rigtig mange vælger at betale for deres barns kørekort. En udgift som nemt kan løbe op i nærheden af 20.000 kroner, og bliver dermed en af de største enkelte indkøb. Nogle forældre tager endda skridtet videre og køber en bil til deres børn. Men de hører dog til mindretallet. Desværre var mine egne forældre en del af dette mindretal, og jeg måtte selv spare sammen til min første bil. Heldigvis var min svigerfar fra den anden grøft og sponsorede mig og min kones første fælles bil.

børnemøbler til børneværelset - alt i babyudstyr og ting til børn

Hvad enten du skal købe en bæresele, juniorseng eller et ur til dit barn, så koster det penge. Som du kan se her, så er det bestemt ikke billigt at have børn. Udover de større posteringer til babyudstyr og børneudstyr som vi har nævnt her, så er der altid masser af løbende udgifter til ting som bleer, mad, biografbilletter, Fårup sommerland, fødselsdagsgaver og alle de andre små ting, som løber op i meget mere end indkøb af de fysiske ting her. Blot det at købe sutter og sutteflasker koster mere end man lige skulle tro. Børn er ikke billige, men de er som regel alle pengene værd!