Børne ure

byggemand bob børneure til drenge eller hello kitty børneur til piger, find det ur som passer bedst til lige netop dit barnHvorfor overhoved købe et ur til et barn? Det er et spørgsmål som man ofte hører, men faktum er at børneure stadig er rigtig populære og en god måde at lære de små klokken på og en sjov gadget eller smykke til de lidt ændre. Børne ure fås til forskellige aldersgruppe lige fra de dem med flotte Disney motiver eller superhelte til de mere moderigtige modeller. Lige som med babytøj og babyudstyr fås der også ure til babyer. Dog ikke samme udvalg som inden for børneure, men det er dog stadig muligt at få et ur til din baby. Læs mere om babyure og babyudstyr her på Find det perfekt babyur til din baby

Du kan få børneure til drenge og til piger i alle aldersgrupper.

Det er stor forskel på om man skal købe et børneur til en dreng eller en pige, både i stil men skam også i farve, design og funktionalitet. Børneure til drenge indeholder ofte flere funktioner som stopur eller digitalle tal hvor imod børneure til piger ofte er mere simple og lagt vægt på farver, stil og kvalitet i stedet. Læs mere om børneure og børneudstyr her på Vælg det rigtige børneur

Mange forældre er bekymret for om deres barn kan passe godt nok på et ur, men heldigvis er denne type som regel temmelig holdbare og prisen er også billigere and de fleste andre typer af ur.

Børneure til de helt små er en god måde at få lært dem klokken på og et stykke “legetøj” som både drenge og piger syntes er interessante, især hvis deres forældre også går med ur. Her skak man huske på at der er stor forskel på børne ure til drenge og til piger. Drengeure kan groft sagt deles op i to forskellige slags, dem med smarte motiver af deres ynglings figur på som f.eks. byggemand bob, transformers osv. Disse typer af børne ure er ofte rigtig gode til de lidt mindre børn, når drengene så bliver lidt ældre sætter de mere pris på hvilke funktioner uret har. Her er det ofte digitale ure som har sin charme pga. det større udvalg af ekstra funktioner som f.eks. stop ur, skridttæller og andet smart som ikke findes i analog ure. Pigeure er lidt nemmere, til de yngste skal de blot være farve rigtige og meget pyntede, hvor de lidt ældre piger gerne vil have dem smarte og mode rigtige, her er uret mere en form for smykke end det er et sjovt stykke legetøj eller tidsmåler. Hvad enten der er tale om børneure til drenge eller til piger er det vigtigt at man køber et ur der passer til lige præcis den alder barnet har. Disse typer af ure finder man ofte i legetøjs butikker eller i online forhandlere, som ofte har både herreure, børneure og dameure inden for alle de populære mærker og til enhver prisklasse.

Nu om dage dækker begreber børneure over en større række af ure. Alt lige fra de klassiske legetøjsure som tydeligt er til børn, til de noget mere avancerede ure med masser af smarte funktioner eller spil. Jeg husker selv et af mine første digital ure tilbage fra 80’erne som indeholdte et meget simpelt spil, dette ur var en af de bedste gaver jeg nogensinde havde fået, især alle de mange forskellige funktioner som lommeregner, kalender osv. gjorde mit ur til noget helt specielt. En gave jeg stadig tænker positivt tilbage på, den dag i dag.

Børneur i Lego - eksempel på et smart ur der henvender sig til børn og unge. Et eksempel på babyudstyr og babytøj