Dame ure af guld eller sølv.

De fleste kvinder vil indrømme at smykker er ikke et fremmed ord for hende, og noget som næsten alle kvinder jo gerne vil havde. Et par eksempler på, hvad der kan findes i en given kvindes smykkeskrin er ringe, armbånd, øreringe, halskæder og dameure. Og et tiltalende ur er virkelig noget der kan sætte prikken over i’et på ethvert outfit. I nogle tilfælde kan uret endda matche alle de andre stykker eller ligefrem overgå dem.

Nu om dage er der lagt så meget på ringe eller halskæder, og mange måske glemmer vigtigheden af dame ure. Ideen bag en kvindes ur er at være i stand til at se pæn og også være klar over, hvad klokken er, på en mere elegant måde end ved brug af mobil telefonen som mange nu om dage bruger som et ur. Der er ingen grund til at et ur absolut skal være voluminøse eller uinteressante, især når det er tale om et dameur. I mange tilfælde hvor dame ure er synlige, er til enhver formel begivenhed eller hvor det faktisk har en funktion. Se flere eksempler på forskellige typer af ure bil både børn og voksne her.

Nogle dame ure er af guld eller sølv ja de fås endda med diamanter eller en kombination af alle tre muligheder. Nogle dameure er store og nogle er små, eller meget dekorative, således at ændring af ens udseende eller tøj også kan være muligt og man er nød til at sætte sin stil efter sit ur. I virkeligheden kan mange kvinder finder det vanskeligt at finde et pænt ur der falder i hendes smag, blot fordi der er så mange at vælge imellem. Som en gave, er det vigtigt at foretage visse valg, når du vælger fra de mange dameure derude, især hvis vil være sikker på at modtageren sætter pris på gaven.
Det vi prøver at sige, er at det er utrolig mange muligheder inden for dame ure, både de meget elegante og skinnende af gulv eller sølv der mange i tilfælde er en erstatning for et smykke, men de fås også mere simple hvor de oftest blot skal bruges til at vise hvad klokken er.