Diesel Herre ure

Diesel herre ureDiesel har skabt sit brand ved at skabe tøj og accessories der henvender sig til de mode beviste, dem som har en følelse af robust individualisme og ønsker at udtrykke deres egen stil. Med det faktum, at deres design er attraktive, og at design firmaet er meget omhyggelig med at gøre de de enkelte stykker til noget man kan mikse og matche. Diesel opfordrer i stor stil kunderne til at mikse forskellige produkter og dermed skabe deres egen stil. Diesel ure er derfor meget velegnet til at sammensætte med andre typer af mode tøj og dermed skabe din helt egen individuelle stil. En stil der gerne skulle give en følelse af komfortabelt, afslappet og overraskende elegant alt efter hvad du sammensætter det med.

De fleste Diesel Herre ure kommer enten med læderremme eller med rustfrit stål armbånd. Uanset hvilken stil du vælger, kan du være sikker på at få et ur af højeste kvalitet som du kan bruge til både fest og fritid. Læderremme er lavet af top kvalitet læder og er giver en blød glans. Indmaden i uret kan være analogt eller digitalt eller en kombination af de to. Urskiven fås i et utal af farver, herunder grøn, blå, sølv, brun og sort. En af de mest markante ure, Diesel producerer er et solidt sort rustfrit stål ur med en sort urskive. Uanset hvilket ur du vælger, er du sikker på at folk ligger mærke til det og ofte kommenterer det. Som her på typer af ure til børn og voksne.

Diesel ure til mænd er både holdbare men også fashionable. Diesel ved, at de fleste af os bære vores ure dagligt, og at vi ikke er alt for forsigtig med dem. Ure vil tage i mod slag og stød dagligt – mod skrivebordet, i bilen, mod karmen, når du kommer hjem med en favnfuld af dagligvarer eller hvad det nu måtte være. Diesel ure er både vandafvisende og god til at modstå ridser. Disse ure er omfattet af producentens garanti, så hvis der er nogen fejl med uret det vil blive repareret eller udskiftet gratis.

Nogle af de nye Diesel ure er sportsure, hvor du her får mulighed for at måle på puls og mange andre smarte features som passer til den sport du træner. Her er går design og funktionalitet op i en højere enhed. Se mere om sportsure her på Hvilken ur til sport og fitness?

Diesel Herre ure har en robust sensibilitet, der går godt med nutidens mode. De vil se godt ud med en skjorte og slips, og endnu bedre med en T-shirt og jeans. De er udpræget maskulint og se bedre ud på armen, end de gør i kassen. Køb dit Diesel ur online hvilket er hurtigt og nemt – ofte finder du flere modeller online end i den lokale smykkebutik og priserne er ofte også billigere hvis man køber sit ur over Internettet.