Skal jeg købe et ur til mit barn?

babyure og børneure til pigerMange forældre har prøvet at stå i den situation og spurte sig selv om de skal bruge penge et børne ur eller om det er spild af penge.
Nogle syntes det kan være en god måde at lære barnet om klokken på mens andre er bange for at børnene vil ødelægge i løbet af nogle få dage. Og hvornår er barnet stor til at begynde at gå med ur? Der findes rigtigt meget babyudstyr, så hvorfor ikke også et ur til børn og babyer.

I næsten alle tilfælde vil det være en god ide at købe et børneur, alle børn kan lide nye ting og et ur er noget som kan virke spændende for de fleste både til drenge og piger. Især hvis forældrene også ofte går med ur er det helt sikkert noget som barnet vil kunne glæde sig over. Men hvornår er det gammelt nok til at få noget ud af uret. Personligt vil jeg ikke anbefale et ur til et barn under 4 da de næppe vil kunne få det ud af uret som de gerne skulle. Er dig barn modet og lærenemt vil en 4 årige sagtens kunne lære klokken og syntes at et børneur er en spændende gave. Ellers kan man sagtens vente til barnet er 5-6 år før man overvejer at købe et børneur til ham eller hende. For flere eksempler på børneure og ure til børn se vores nye indlæg her

Når man køber børneure skal man huske at det skal være noget som dit barn syntes er interessant. Det betyder at uret gerne må se rigtig smart eller sjovt ud. Det kan f.eks. være et Hello Kitty ur til en pige eller et Spidermans ur til drengen. Til de lidt ældre børn må det gerne have nogle sjove funktioner. Jeg husker selv et af mine første digitale ure hvor der faktisk var et lille spil indbygget i uret, der var timer, verdens ur og masser af ekstra funktioner – det var en af de bedste gaver jeg kan huske fra min barndom.
Er dit barn meget aktivt kan det være en god ide at finde et børneur som kan tåle lidt af hvert, et hvor som kan klare stød, slag og er ridsfrit. Det kan også være en god ide at få et ur der er vandtæt op til 50m (standard for de fleste vandtætte ure) da børne ure ofte har det med at blive våde.