Ure reklamer

Ur til børn og babierDet er meget stor forskel på hvordan de forskellige ure fabrikanter benytter reklamer til at gøre opmærksom på sine produkter. Nogle reklamere i forskellige modeblade og magasiner mens andre benytter sig at reklamer på busser, racerbiler eller tv reklamer. Mange af de helt store brands benytter sig i stor stil at kendte personer, alt lige fra skuespillere som f.eks. George Cloney til top navne inden for sport som f.eks. Roger Federer eller Michael Schumacher. At de vælger at benytte sig at så kendte og dyre navne kan ved til at give en ide om hvor mange penge der stadig er i urebranchen og at den bestemt ikke er udeende som nogle fejlagtigt mener.
Tag blot et kik på denne reklame video for Rolex og du vil hurtig indse at den bestemt ikke høre til at den billige ende af produktionen.

[embedplusvideo height=”400″ width=”660″ editlink=”http://bit.ly/1nMT9rX” standard=”http://www.youtube.com/v/dDMlo777ySo?fs=1″ vars=”ytid=dDMlo777ySo&width=660&height=400&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3988″ /]